Известният телевизионен водещ Део ще има премиера на своя автобиографичен стендъп

...
Известният телевизионен водещ Део ще има премиера на своя автобиографичен стендъп
Коментари Харесай

``Как се стигна до тук``!? - пита Део в автобиографичен спектакъл с премиера на Sofia Summer Fest |

Известният ефирен водещ  Део ще има премиера на своя автобиографичен стендъп театър в границите на Sofia Summer Fest на 4 септември от 20:00 часа.

“Как се стигна до тук ”, е персонален театър на Део. В него той почтено и намерено ще показа за професионалния си и персонален път. Ще потопи феновете в история за преодолените зависимости, за всичките си триумфи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикването да бъдеш родител. „ Това е една разходка през живота ми, която ще представим с доста комизъм, само че също по този начин и сълзи. Доста от историите съм разказвал по разнообразни мотиви, само че в този момент всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път “, споделя основният провинен Део.

„ Имам достойнството да съм първият музикален продуцент на Део, тъй че феновете ще чуят и доста музика, която е неизменима част от професионалния му път. За първи път влизам и в ролята на продуцент на театър и съм извънредно благополучен, че още веднъж работим дружно “, споделя Борислав Чучков, продуцент.

„ Как се стигна до тук “ е роман, пъстър със смешни и неуместни обстановки, без цензура, в зоната на 18+. Стендъп спектакълът ще се радва на специфичното присъединяване на DJ Doncho, Дорина Стоянова от “Dancing Stars ” и Михаела Павлова. Продуценти са “Чучков Брадърс ”.

Билети в мрежата на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР